Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 
 

Zakelijk advies

Heeft u als ontwikkelaar of als overheid behoefte aan een onafhankelijke visie op nieuwbouwplannen of toekomstig te ontwikkelen locaties, dan bent u bij Rob Hol Vastgoedadvies aan het juiste adres.

Voor een uitgebreide gebiedsanalyse, een marktonderzoek, een onafhankelijk advies van nieuwbouwplannen of een onafhankelijke partij die, namens u, het verkoopproces begeleidt is Rob Hol namens Rob Hol Vastgoedadvies de juiste persoon. Maak vrijblijvend een afspraak om uw wensen te bespreken.

Afspraak maken

Particulier advies

U hebt als eigenaar van een woning vaak allerlei plannen, maar met elk plan komen ook de vragen. Voor deze vragen bent u bij Rob Hol Vastgoedadvies aan het juiste adres.

U herkent het vast wel:
Ik wil gaan verkopen: ..... maar is het wel de juiste tijd?
..... wat is de goede verkoopprijs?
..... moet ik nog zaken aan het huis aanpassen voor de verkoop start?

Ik wil gaan verbouwen: ..... maar is mijn plan wel zo verstandig?
..... is de investering voor de verbouwing wel lonend?
..... hoe moet ik nu te werk gaan?
..... vergunningen, aannemers, installateurs hoe gaat dat?

Zo kunnen er nog veel meer plannen en daarbij behorende vragen zijn. Rob Hol Vastgoedadvies is u graag van dienst om u een aantal zorgen uit handen te nemen en u dáár te begeleiden waar u hulp nodig heeft. Maak vrijblijvend een afspraak om uw wensen te bespreken.

Afspraak maken

Diensten

Maak een keuze uit de diensten

 

Taxaties

Lees verder

 

Advies

Lees verder

 

Aankoopbegeleiding

Lees verder