Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 
 
 

Rooseveltstraat 7 Schinveld

Type: Halfvrijstaand woonhuis met achterbouw
Bouwjaar: 1938
Woonoppervlakte: 330 m2
Aanvaarding: Op korte termijn
Prijs: € 230.000,- k.k.

Omschrijving

In de kern van Schinveld , in de directe nabijheid van voorzieningen gelegen nog af te werken, ruim halfvrijstaand woonhuis met onder andere vier slaapkamers.

Indeling:

Souterrain: provisiekelder 4.50 x 4.00

Begane grond: Entree, ruime hal met meterkast en trappenhuis. Z- vorige woonkamer 8.70 x 4.60/4.10 samen groot 38 m2. Via een schuifpui is een tuinkamer bereikbaar met aansluitend diepe tuin. Separate keuken voorzien van een keukeninstallatie met de navolgende apparatuur: gaskookplaat, oven, afzuigkap en koelkast. Portaal met toilet en badkamer met douche.

Eerste verdieping: Overloop met drie slaapkamers, respectievelijk 5.50 x 5.00, 4.77 x 4.50 en 2.25 x 2.00. Badkamer met ligbad, toilet en wastafel.

Tweede verdieping: Overloop met beringen en zolderkamer 5.00 x4.00 en CV ruimte met HR CCV.

Bijzonderheden:

  • De woning dient afgewerkt te worden
  • Mogelijkheid voor realiseren van een garage
  • Bouwjaar: 1938
  • Perceel: 330 m2
  • Woonoppervlakte: 142 m2
  • Inhoud: 545 m3
  • Vraagprijs: € 230.000,- k.k.

Alle door ons verstrekte informatie omtrent onroerende zaken moet worden beschouwd als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend. Maten en informatie bij benadering. Aan deze beperkte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met ons kantoor.

Neem contact op